LB Forsikring rykker frem som nummer et på medarbejderimage

De seneste tre år har Tryg vundet FinansWatchs og Wilkes årlige undersøgelse af selskabernes medarbejderimage. Men nu er forsikringskæmpen blevet overhalet. 
LB Forsikring overhaler Tryg på medarbejderimage. | Foto: Morten Jerichau/lb Forsikring
LB Forsikring overhaler Tryg på medarbejderimage. | Foto: Morten Jerichau/lb Forsikring

Der er en ny nummer et på listen over de forsikringsselskaber, der får den bedste karakter blandt nuværende og tidligere medarbejdere i FinansWatchs og Wilkes årlige undersøgelse af medarbejderimage.

LB Forsikring har således overhalet de seneste tre års nummer et, Tryg, der bliver placeret på en andenplads i undersøgelse. 

”Det er utroligt vigtigt for mig, at LB Forsikring er en arbejdsplads, hvor man kan lide at være som medarbejder, og hvor man er stolt af sit arbejde. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi har det bedste image blandt medarbejderne i branchen. Samtidig er jeg stolt af, at vores kernebudskab om at være der for vores medlemmer og sætte dem først gennemsyrer hele virksomheden, ” udtaler adm. direktør i LB Forsikring, Jan Kamp Justesen, i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen måler helt overordnet loyaliteten blandt medarbejderne. Den er baseret på omtrent 2100 besvarelser fra ansatte i finanssektoren, der har vurderet de største finansvirksomheder som arbejdspladser. Svarene kommer fra respondenter, der kender virksomheden eller er nuværende eller tidligere ansatte.

Respondenterne har fået stillet spørgsmålet: ”hvordan er din overordnede opfattelse af virksomheden som arbejdsplads?”

Svarene er blevet omregnet til en score mellem 0 og 100. LB Forsikring opnår en score på 75,4, Tryg scorer 71,3 og på en tredjeplads lander GF Forsikring en score på 69,4. 

Undersøgelsen er gennemført i perioden 3. oktober til 29. november 2022. Undersøgelsen er en del af rapporten Medarbejderimage 2022, der udgives af FinansWatch i samarbejde med Wilke. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat.

Læs gratis preview af rapporten her.

https://insight.finanswatch.dk/rapporter/2022/medarbejderimage/

Læs mere om FW Insight her.

https://insight.finanswatch.dk/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Jyske Bank/pr

Jyske Bank skruer på renten

For abonnenter