Jyske Bank sænker anbefaling på Tryg

Forsikringskoncernen Tryg, der aflagde regnskab for 2022 i sidste uge, har fået sænket aktieanbefalingen fra ”køb” til ”hold” af Jyske Bank. 
Foto: Philip Davali
Foto: Philip Davali
AF MARKETWIRE

Tryg har fået sænket sin anbefaling til ”hold” fra ”køb” af Jyske Bank med henvisning til torsdagens regnskab.

”Trygs evne til at levere udramatiske regnskaber er efterhånden ret imponerende. Med stabil bruttopræmievækst og fortsat bedring i den underliggende erstatningsprocent styrer Tryg sikkert mod sine 2024-målsætninger. Men stabiliteten og forudsigeligheden er måske også aktiens svage punkt i øjeblikket,” skriver analytiker Anders Haulund Vollesen i et notat.

Det lægges vægt på det forsikringstekniske resultat, hvor analytikerkonsensus for 2024 ligger 7 pct. over midtpunktet af Trygs egne forventninger. Det betragtes som en selvfølge, at integrationen af RSA-aktiverne og synergihøsten forløber uden problemer. Med det har banken også svært ved at se, hvad der skal kunne overraske investorerne positivt i den kommende tid.

Forsikringsselskabet skiller sig ifølge analytikerne hos Jyske Bank heller ikke så meget ud i forhold til sine branchefæller som før i tiden.

Afkastpotentialet ses som positivt, men moderat, og derfor sænkes anbefalingen og kursmålet.

Kursmålet er også nedsat til 180 kr. fra tidligere 190 kr.

Aktien falder 1,8 pct. til 153,25 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Jyske Bank/pr

Jyske Bank skruer på renten

For abonnenter