Kryptobørs opsiger 20 pct. i takt med industrielle udfordringer

Stor kryptobørs skærer ned på antallet af medarbejdere som konsekvens af faldende priser på kryptovalutaer. 
Priserner på kryptovalutaer som bitcoin og ether er dykket mærkbart i 2022. | Foto: Dado Ruvic
Priserner på kryptovalutaer som bitcoin og ether er dykket mærkbart i 2022. | Foto: Dado Ruvic
af marketwire

Kryptobørsen Crypto.com reducerer sin globale arbejdskraft med omkring 20 pct., efter et kollaps i de virtuelle valutaers priser.

Selskabets topchef, Kris Marszalek, siger fredag, at det var en svær beslutning i en tid, hvor man skal fokusere på økonomi og at styre selskabet i en retning for langtidssucces.

Kryptovirksomheder har ifølge Bloomberg News sammenlagt nedlagt mere end 1600 job i de første to uger af 2023. Det er heller ikke første gang, at Crypto.com er nødsaget til dette, da de også opsagde medarbejdere i midten af sidste år.

”De opsigelser tog ikke højde for det nylige kollaps af FTX, som virkelig gjorde skade på tilliden til industrien,” skrev Kris Marszalek i en meddelelse.

Kollapset af FTX-børsen skete tilbage i november, hvor mange kryptovalutaer tog et stort slag. Siden da er Bitcoin faldet 19 pct., ethereum 20,5 pct. og ripple omkring 30 pct.

En af FTX’s advokater har torsdag ifølge BBC News oplyst, at børsen har lokaliseret mere end 5 mia. dollars aktiver i form af likvide valutaer og aktier.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også