FinansWatch

Anders Dam skubber kronprins helt frem til scenekanten med køb af Handelsbanken

Mens det hidtil har været ordførende direktør Anders Dam, der har kommenteret og undladt at gøre det samme, når talen er faldet på et muligt Handelsbanken-køb, så er det på handelsdagen en person, der ikke sidder i bankens direktion, der tegner handlen udadtil.

Lars Stensgaard Mørch er direktør for forretningsstrategi hos Jyske Bank og har mandag været bankens primære talsperson for dem, der har ønsket en uddybende kommentar om købet af Handelsbankens danske aktiviteter. | Foto: Jyske Bank/PR

Det er nu så sikkert som et amen i kirken – hvis ellers også myndighederne er med på det – at Jyske Bank overtager Handelsbankens danske forretning. Og selv uden at man behøver at lægge hænderne i de rette folder, så er tegningen til, at Lars Stensgaard Mørch muligvis skal tage over efter Anders Dam som Jyske Bank-topchef, også blevet mere tydelig.

Som en opsigtsvækkende del af dagens nyhed har ordførende direktør Anders Dam gjort sit for at holde sig ude af rampelyset. I stedet har han overladt scenen til manden, der i dag har en titel som direktør for forretningsstrategi, men ikke sidder i Jyske Banks direktion.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs