FinansWatch

Totalkredit-lån udgør lille del i Handelsbanken - Jyske Bank øjner ekstraindtægt

Den omdiskuterede Totalkredit-aftale har lille betydning for Jyske Banks køb af Handelsbankens danske filial, oplyser direktør for forretningsstrategi Lars Stensgaard Mørch fra Jyske Bank. Kun en lille del af låneporteføljen er Totalkredit, mens langt størstedelen er såkaldte prioritetslån.

Totalkreditlån, som Jyske Bank ikke kan tjene penge på, udgør kun en mindre del af den samlede låneportefølje i Handelsbanken, oplyser bankdirektør Lars Mørch fra Jyske Bank. | Foto: PR/Handelsbanken

Den omdiskuterede Totalkredit-aftale har kun lille betydning for Jyske Banks køb af Handelsbankens danske aktiviteter. For andelen af Totalkredit lån i Handelsbanken udgør en beskeden del af den danske filials samlede udlån 66 mia. kr. Det slår bankdirektør Lars Mørch fra Jyske Bank fast i et interview med FinansWatch.

”De har kun et stort encifret milliardbeløb i Totalkredit. Langt hovedparten af lånene er prioritetslån,” siger Lars Mørch med henvisning til de svenske realkreditlignende lån fra Stadshypotek, som er en del af Handelsbanken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs