FinansWatch

Datacentral på vigtig opgave for velvoksen sparekasse: "Jeg har da haft kriller i maven"

I en weekend i april gennemførte datacentralen SDC en forretningskritisk operation for en af landet store pengeinstitutter. Alt var timet og tilrettelagt ned til mindste detalje.

Kim Bryld (th) og Jakob Munch Bechgaard sørger for, at alt går som det skal i den centrale proces, hvor Jutlander Banks it bliver lagt sammen med Sparekassen Vendsyssels. | Foto: Malte Oxvig

Tabellen lyser op på skærmen. Med rolig hånd scroller projektleder Kim Bryld gennem et udsnit af den flere hundrede punkter lange drejebog, som den virtuelle oversigt kaldes internt i datacentralen SDC. Han fører den ajour, når en opgave bliver udført, og finder løsninger på uforudsete problemer, som når der mangler plads til data på en harddisk og driftleverandøren JN Data skal involveres.

”Efterhånden som folk udenfor vores afdeling får udført aktiviteterne, skriver de en mail til mig, mens vi har en chat kørende her for personer internt i afdelingen,” siger han og viser et chatprogram frem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs