FinansWatch

Ny svensk udlånsvirksomhed går ind på det danske marked med milliardbeløb i ryggen

Stockholm-baserede Ark Kapital, der låner penge ud til vækstvirksomheder, er gået ind i Danmark. Selskabet har mere end en milliard med i ryggen og vil gå specifikt efter et underserviceret segment, siger den danske landechef.

Kim Lundberg (tv.) er dansk landechef i Ark Kapital. Han udgør sammen med nyansatte Nikolaj Sørstrup Jørgensen (th.) Ark Kapitals hold i Danmark. De har begge to en fortid i Vækstfonden og Nordea. | Foto: Ark Kapital / PR

Danmark har fået en ny spiller på markedet for erhvervsudlån, som ifølge virksomheden selv er gået i havn med et produkt, der ikke tidligere er set i Danmark.

”Vi er ikke en bank. Vi er en ny långiver. Vi tager tunge lånekompetencer og sætter sammen med dybe tech-kompetencer. Det gør os i stand til at have en tilgang, som der ikke er nogen, der har haft før,” siger Kim Lundberg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs