FinansWatch

Mybanker efter talforvirring: Danske Bank har sat prop i kundeflugten

Det er fem år siden, at Danske Bank sidst stod bedre overfor de danske privatkunder end i dag, lyder det fra Mybanker. I sidste uge tegnede tal fra Voxmeter et andet billede.

Foto: Jens Dresling

Der hersker forvirring om status på Danske Banks forretning, når det kommer til loyaliteten hos de danske privatkunder. Efter at Voxmeter i sidste uge konkluderede, at kundeflugten fortsætter, slår Mybanker nu fast, at Danske Banks kunder er langt mere loyale, end de har været siden hvidvaskskandalen for alvor tog fart i 2018.

I år har kunder i Danmarks største bank indtil videre tegnet sig for 19,5 pct. af de brugere, som benyttede Mybanker til at søge efter en ny bank. Det er med en enkelt undtagelse laveste niveau i fem år – og væsentligt lavere end i 2018, hvor hvidvasksagen var på sit højeste. Dengang udgjorde Danske Bank-kunder 27,1 pct. af de Mybanker-brugere, der ville skifte bank. Sidste år lød tallet på 21,8 pct., og det er altså faldet endnu mere i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensiondanmark udnævner ny chef for alternativer

Chef for alternative investeringer i Pensiondanmark, Kim Nielsen, har takket ja til et job som investeringsdirektør i et nyetableret familiekontor. I Pensiondanmark tager et kendt ansigt dirigentstokken.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs