FinansWatch

Middelfart Sparekasse leverer bedste resultat nogensinde trods fusionsudgifter

En engangsindtægt fra salget af Nem Forsikring til Gjensidige og et hektisk boligmarked gør, at Middelfart Sparekasse kommer ud af 2021 med det højeste resultat i sparekassens historie. Det sker, selvom der har været ekstraudgifter i forbindelse med fusionen med Folkesparekassen i sommer.

Martin Baltser husker mest af alt regnskabsåret 2021 for sammenlægningen med Folkesparekassen, som han i fremtiden forventer vil bidrage positivt til bundlinjen. | Foto: Middelfart Sparekasse/PR

Med et resultat på 180 mio. kr. før skat i 2021 mod 106 mio. kr. året før kan Middelfart Sparekasse fredag offentliggøre sit bedste resultat i sparekassens 169-årige historie. Når skatten er betalt hedder resultatet 149 mio. kr. mod 87 mio. kr. året før.

Resultatet glæder adm. direktør Martin Baltser, men han er dog også klar over, at en engangsindtægt fra salget af Nem Forsikring til Gjensidige Forsikring bidrager positivt til regnskabet. Sparekassen oplyser ikke det eksakte beløb, men det er et tocifret millionbeløb, som er med til at give en indtægt på 42,8 mio. kr. på posten ”resultat af kapitalandele i associerede virksomheder” mod 18,9 mio. kr. året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs