FinansWatch

Topdanmark afviser aktionærforslag om tilslutning til grønne alliancer

Et aktionærforslag stillet af Thomas Meinert Poulsen, der også er talsperson i græsrodsorganisationen Ansvarlig Fremtid, om at forsikringsselskabet Topdanmark tilslutter sig en international investorsammenslutning bliver afvist af bestyrelsen.

Thomas Meinert Larsen, talsperson i græsrodsorganisationen Ansvarlig Fremtid, har stillet et aktionærforslag til Topdanmarks generalforsamling | Foto: Private photo

Forsikringsselskabet Topdanmark bør tilslutte sig den internationale sammenslutning Net Zero Asset Owner Alliance, lyder et aktionærforslag, der skal behandles på Topdanmarks generalforsamling d. 24. marts.

Forslaget er stillet af Thomas Meinert Larsen, der også er kendt som talsperson i græsrodsorganisationen Ansvarlig Fremtid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Ny Klim-direktør: "Jeg stiller ekstremt store krav til mig selv"

Ny Klim-direktør lover al den frihed til sine ansatte, som de kan ønske sig. Men friheden kommer med et ansvar, lyder det. Direktøren, der har tilbragt hele sit arbejdsliv i det nordjyske, skal holde en af landets ældste og mindste sparekasser ovenvande. Og i den ombæring han er helt på det rene med sit eget ansvar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs