Hænderne var skruet for dårligt på til at blive håndværker – i stedet blev afgående direktør realkreditfundamentalist

Efter 37 år har Carsten Nøddebo sagt farvel til Realkredit Danmark. Læren af kartoffelkuren og en evne til at holde sig til, når nye projekter blev søsat, var med til at føre ham op ad karrierestigen, inden en ikke helt tilfældig tildeling af bordherre gav ham et hint om, at han skulle stå i den absolutte spids for Danske Banks realkreditinstitut.

Carsten Nøddebo nåede knap 13 år som adm. direktør for Realkredit Danmark, inden han fratrådte 1. marts. | Foto: PR/Realkredit Danmark

Det er en selverklæret fundamentalist, FinansWatch har sat i stævne en eftermiddag i den sidste uge af februar. Ikke en fundamentalist i religiøs eller politisk forstand, men en mand, hvis fundamentalisme drejer sig om – og hold nu fast – den danske realkreditmodel.

Fundamentalisten har haft god tid til at opbygge sit syn på sagen. Godt 37 år. Det er den årrække, som fundamentalisten, hvis navn og stilling er Carsten Nøddebo, adm. direktør for Realkredit Danmark, har arbejdet for realkreditinstituttet – de seneste næsten 13 år som forreste mand på broen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement