Arbejderbankens jernkvinde kombinerer ekstremsport med toplederjob

Med fem ironmans og mere end 30 maratonløb i bagagen bestrider Gry Bandholm nu en vicedirektørpost i Arbejdernes Landsbank. Og inden forfremmelsen spillede hun en nøglerolle i opkøbet af Vestjysk Bank. "Ét er at sidde på sidelinjen, og noget andet er at være med, hvor det sker."

Gry Bandholm har gennem sin karriere i Arbejdernes Landsbank formået at få tid til at dyrke triatlon - og har i det regi gennemført fem maratonløb. Det sidste gennemførte hun i 2018 på Hawaii. Motion er en vigtig del af Gry Bandholms liv - hun bruger det både som meditation - og får tænkt ting fra arbejdet igennem. | Foto: PRIVATFOTO

Uden våddragt og i et hav, der er mere salt end Øresund, svømmede Gry Bandholm ud fra land. I det fjerne havde hun kun en båd at spejde efter. Og selvfølgelig de hundredetusind andre svømmere, hun svømmede iblandt.

I oktober 2015 deltog Gry Bandholm i det ypperste ironmanløb - hvor også verdensmesterskabet blev afholdt - på Hawaii. Hun havde kvalificeret sig det prestigefyldte løb efter gennemførelsen af sin første ironman i Københavns gader blot seks uger forinden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement