FinansWatch

BNP Paribas udnævner tidligere Nordea-profil til chef

Svenske Fredrik Fremberg, der har en fortid hos Nordea og SEB, bliver topchef i franske BNP Paribas nordiske division for finansielle institutioner.

Foto: PR/BNP Paribas

Den franske storbank BNP Paribas får ny chef for afdelingen "Financial Institutions Coverage Nordics". Den er en del af en større global afdeling, der specialiserer sig i at dække finanssektoren, og valget er faldet på Fredrik Fremberg. Det skriver BNP Paribas i en pressemeddelelse.

Han har en fortid hos blandt andet Nordea, som han var hos frem til juli 2020, senest som chef for Nordeas "Financial Institution Group Asia" i Singapore.

Fra 2001 til 2004 var han desuden chef for "Institutional Sales" i Nordea i København. Inden da var han fire år i SEB.

Chefrollen i BNP Paribas kommer han til at dele med Jonas Lindgren, og han får derfor titlen "co-head" og bliver en deal af den nordiske ledergruppe.

Han kommer med erfaring inden for finansielle services og ESG-forhold.

"Vi er stolte af at kunne byde Fredrik velkommen til BNPP Nordics. Fredriks brede erfaring i markeder, bæredygtighed og omfattende netværk vil være medvirkende til at udvikle vores institutionelle franchise," siger Eirik Winter, der er adm. direktør i BNP Paribas nordiske division.

Selv skriver Fredrik Fremberg på Linkedin, at han er stolt af sin nye rolle, som han tiltrådte i januar.

"Folk, der kender mig, kender min passion for et par ting, blandt andet at være tæt på kunder og bygge forhold, lige så vel som at drive forandring, fokus på ESG og bæredygtighed og at arbejde for indflydelse og langvarig tillid. Jeg får mulighed for at kombinere alt dette i min nye rolle, og jeg ser meget frem til at blive en del af BNPP-teamet."

BNP Paribas får ny direktør i Danmark

BNP Paribas kom bedre ud af andet kvartal end ventet 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs