FinansWatch

Finansrådgiverne henter tidligere topchef for Pfizer Danmark

Finansrådgiverne A/S henter nyt bestyrelsesmedlem, der tidligere har været topchef og bestyrelsesmedlem hos Pfizer Danmark og Falck Healthcare.

Foto: Finansrådgiverne A/S // PR

Karin Verland er nyt bestyrelsesmedlem i Finansrådgiverne A/S.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse, som FinansWatch har modtaget.

Her beskrives Karin Verland som en profil, der kommer med stor erfaring fra en række top- og bestyrelsesposter, hvor Pfizer Danmark, Falck Healthcare og Dignity - en organisation der bekæmper tortur - blandt andet kan nævnes.

Hos Finansrådgiverne ser man frem til samarbejdet med Karin Verland, og i pressemeddelelsen giver Stefan Kercza, der er adm. direktør i Finansrådgiverne, udtryk for, at hun har været på hans "personlige ønskeliste" i "lang tid". Han er derfor også glad for, at det nu er lykkedes virksomheden at tiltrække en kapacitet som hende.

"Finansrådgiverne er på en meget spændende rejse, og jeg er ikke i tvivl om, at Karin med sin erfaring og kompetencer kan være med til at gøre en klar forskel,” siger Stefan Kercza.

I bestyrelsen ser man også frem til at byde Karin Verland velkommen, lyder det fra bestyrelsesformand Lars Fruergaard.

”Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Karin, og jeg er sikker på, at Karin med sin baggrund vil tilføre stor værdi til vores bestyrelse og ikke mindst Finansrådgiverne. Især på et tidspunkt, hvor vi har fokus på at videreudvikle forretningen på flere fronter, fx gennem vores nye forretningsben, Pensionsrådgiverne,” siger han.

Men hvad siger Karin Verland selv til sin nye bestyrelsespost?

Jo, hun ser frem til at kunne bruge sin erfaring "til at bidrage til at bringe Finansrådgiverne endnu videre".

"Finansrådgiverne har et spændende koncept, hvor tilgangen til virksomheder og deres medarbejdere adskiller sig fra den traditionelle pensionsbranche. Det er samtidig en iværksættervirksomhed med hjertet på det rette sted, og jeg kan se mig selv i det værdimæssige grundlag med fokus på uvildighed, ordentlighed og transparens," siger hun.

Skriv til navne@finanswatch.dk, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og jubilæer i finansbranchen.

Mangeårig DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister  

Tidligere formand i Danske Bank er død 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs