FinansWatch

Bankdirektør bliver skoleleder: "Men Christian, du er jo indbegrebet af Danske Bank"

Efter mere end 27 år i Danske Bank forlader Christian Holm stillingen som direktør i filialen i Maribo og bliver i stedet viceskoleleder på en privatskole. Omvæltningen kom bag på kollegaerne, men den snart tidligere bankdirektør har længe haft en passion for at undervise børn og unge i økonomi.

Efter mere end 27 år i forskellige stillinger i danmarks største bank forlader filialdirektør Christian Holm sin stilling og bliver viceskoleleder. Det er skræmmende, men enormt livgivende, fortæller han. | Foto: PR/ Danske Bank

Som bestyrelsesformand på Sankt Birgitta Skole i Maribo var Christian Holm i oktober i færd med en ansættelsesproces af en ny viceskoleleder, da de andre bestyrelsesmedlemmer i sjov prikkede til ham og spurgte, om det ikke var noget for ham.

Som filialdirektør for Danske Banks afdelinger på Falster, lå det måske ikke lige til højrebenet. Men tanken slog rod i 48-årige Christian Holm, der længe havde været i bestyrelsen på skolen, hvor hans egne børn også er blevet klædt på til fremtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs