FinansWatch

Ny FA-direktør droppede at være partner og vinkede farvel til Danske Bank uden at have en plan

Den nye direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening er ingen tryghedsnarkoman, og hun stræber altid efter at blive bedre. Hun tror på work-life-blend fremfor work-life-balance og afviser, at en buldrende karriere ikke kan forenes med et godt familieliv.

Nicole Offendal startede 1. november som direktør for Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Hun er vant til at knokle i sit profesionelle liv, men det må aldrig gå udover rollen som mor. Hun vil ikke fortælle sine medarbejdere, hvordan de skal leve deres liv, ligesom ingen skal fortælle hende, hvordan hun bør leve sit. | Foto: PR / FA

Det var nok de færreste, der i starten af Nicole Offendals karriere havde regnet med, at hun ville komme så langt, som hun er. Men sådan blev det, og i dag sidder hun for bordenden af Finanssektorens Arbejdsgiverforening, FA.

Hun ved, der har været spekulationer om, hvorvidt hun forlod sit job hos Danske Bank, fordi hun var blevet prikket på skulderen af FA, men det giver hun ikke meget for og understreger, at hun sagde op flere måneder inden, FA manglede en direktør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs