FinansWatch

Ny Nokas-direktør skal samle forretningen efter "kraftig vækst"

Værdihåndteringsselskabet Nokas har vokset sig til en markant spiller i det danske marked under den tidligere direktør Anders Gaba. Nu skal den nye markedsposition nagles fast.

Morten Kierkegaard er tiltrådt som adm. direktør i værdihåndteringsselskabet Nokas. | Foto: PR / Nokas. Fotograf: Ty Stange

Efter en periode med store investeringer og galloperende vækst, skifter værdihåndteringsfirmaet Nokas nu gear i Danmark.

For mens den tidligere Nokas-direktør Anders Gabas opgave var at tage markedsandele i Danmark, har den nye direktør Morten Kierkegaard, der tog over som adm. direktør den 11. oktober, skarpt fokus på driftsopgaven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs