FinansWatch

Socialdemokratiet har ingen aktuelle planer om nedre grænse for minusrente - men har "en stok stående ovre i hjørnet"

Det er ikke på tegnebrættet hos Socialdemokratiet at begynde at regulere, hvor langt ned de negative renter på indlån må komme. Man holder øje med, om markedet kan regulere det selv, fortæller erhvervsordfører.

Erhvervsordfører for Socialdemokratiet, Orla Hav. | Foto: PR

Socialdemokratiet har ingen planer om at indføre en nedre grænse for bankernes indlånsrente. Endnu. Det fortæller erhvervsordfører Orla Hav til FinansWatch.

"Grundlæggende synes vi, at markedet skal regulere det her. Og hvis ikke markedet kan finde ud af det, så er det, vi har en stok stående ovre i hjørnet og bliver nødt til at gøre noget. Men det har vi ikke aktuelle planer om," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs