FinansWatch

Topdanmark-boss tror ikke på overskud i vigtigt forretningsområde til næste år

Hvor forsikringsforretningen har det strygende, døjer Topdanmark fortat med underskud på syge- og ulykkesforrretningen. Topchefen tror ikke, det lysner til næste år. (RETTET)

Foto: Stine Bidstrup/ERH

(Det fremgik tidligere, at adm. direktør i Topdanmark, Peter Hermann, forventer negativ vækst i pensionsebenet til næste år. Det er forkert. Direktøren forventer negativ vækst i syge- og ulykkesforretningen)

Topdanmarks pensionsben viste en negativ vækst på 0,8 pct. i tredje kvartal, og det skyldes ikke mindst forretningen for syge- og ulykkesforretningen (SUL). 2022 vil ikke blive året, hvor der kommer sorte tal på bunden i SUL-forretningen, fortæller adm. direktør i Topdanmark, Peter Hermann, til Børsen.

"Jeg tror ikke, der kommer overskud næste år," siger Peter Hermann til Børsen.

I mange år har priserne på SUL været lave, og store underskud er blevet dækket ind af penge fra kundernes pensionsopsparing. Det satte Finanstilsynet en stopper for, og Topdanmark hævede som et af de første selskaber priserne.

Finanstilsynet: Pensionsselskaber skal sende slutopgørelse til kunder

Pensionsbosser tror på mere konkurrence efter SUL-indgreb

Velliv: Øgede SUL-indtægter bliver ikke fuldt ud modsvaret af lavere investeringsomkostninger

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs