FinansWatch

China Evergrande har søgt om at genoptage handlen torsdag

Kinesiske Evergrande vil tilbage på børsen efter pause.

Foto: TYRONE SIU/REUTERS / X02605

Den gældsplagede kinesiske ejendomsgigant China Evergrande har onsdag ansøgt om at genoptage handlen af sine aktier på børsen i Hongkong torsdag morgen lokal tid efter at have været sat på børspause siden 4. oktober.

Det skriver Bloomberg News.

China Evergrande meddeler, at selskabet vil fortsætte med at implementere foranstaltningerne for at lette likviditetsproblemerne, som det også blev annonceret i forbindelse med det foreløbige regnskab, der blev præsenteret 30. august.

Ejendomsselskabet meddeler, at den har afsluttet en 20 mia. Hongkong-dollar stor aftale om at sælge 51 pct. af sin ejendomsserviceforretning Evergrande Property Services Group til Hooplife Technology Group, der er et datterselskab under Hopson Development Holdings.

China Evergrande fremfører, at det har grund til at tro, at køberen ikke har opfyldt forudsætningerne for at give et tilbud på aktierne i Evergrande Property Services.

Kinas nationalbank kalder Evergrande-situation "kontrollerbar"

Evergrande står til at misse endnu en afbetaling på gæld

Børspause skaber igen uro om Evergrande 

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs