FinansWatch

Bankdata stormer frem som attraktiv arbejdsplads

Universums nye undersøgelse viser, at Bankdata er rykket 23 pladser op på listen over arbejdspladser, hvor unge it-professionelle helst vil arbejde. Store spillere som Nets og BEC ser derimod ud til at være markant mindre attraktive for de unge sammenlignet med sidste års resultat.

Bankdata er nu nr. 23 på listen over arbejdspladser, hvor IT-professionelle helst vil arbejde. | Foto: bankdata

De kunne næsten ikke få armene ned hos Bankdata, da Universum tidligere på måneden offentliggjorde listen over de virksomheder, it-professionelle helst vil arbejde hos.

Her landede Bankdata på en samlet 23. plads, og selvom det selvfølgelig stadig er langt fra top 10, der fortsat domineres af store spillere som Lego Group, Google og Microsoft, er direktør Mette Marie Buhl ovenud lykkelig for placeringen. Det er nemlig en forbedring på 23 pladser siden sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs