FinansWatch

Direktør i Sparekassen Danmark forlader stilling efter 1,5 måned

Det er blot 1,5 måned siden, Sparekassen Danmark gik i luften efter en fusion mellem Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank, men nu forlader kommunikations- og marketingsdirektør sin stilling. Ambitionerne matcher ikke, oplyser han.  

Sparekassen Danmark er en fusion mellem Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank. Nu forlader kommunikations- og marketingsdirektør Anders Stendahl sin stilling. | Foto: PR/Jutlander Bank

Det var en ”vild vild” nyhed og en drøm, der gik i opfyldelse, da Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel annoncerede, at de fusionerede og etablerede Sparekassen Danmark, skrev Anders Stendahl på Linkedin, og da fusionen gik i luften, lød det, at ”ventetiden endelig var ovre”.

Men, nu - 1,5 måned senere - forlader han stillingen som kommunikations- og marketingsdirektør i Sparekassen Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs