FinansWatch

Hver femte dansker vil søge nyt job for at kunne arbejde hjemmefra

Flere arbejdstagere vægter fleksibiliteten højt, når det kommer til valg af job. Det indretter bl.a. Danske Bank sig efter.

Foto: Jens Dresling

Hver femte er klar til at lede efter nyt job for at bevare muligheden for hjemmearbejde, skriver Berlingske med henvisning til en Gallup-undersøgelse, avisen har fået udarbejdet.

"Vi ville slet ikke have diskuteret det her, hvis folk ikke havde været rigtig gode til at arbejde hjemmefra under corona. Lederne oplever, at folk har været mere produktive end forventet, og medarbejderne har oplevet en bedre arbejdslivbalance. Så det slidte udtryk win-win er baggrundstæppet for det her," siger Sten Erik Navrbjerg, der er arbejdsmarkedsforsker ved Københavns Universitet og siden foråret 2020 har forsket i hjemmearbejde, til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs