FinansWatch

Efter direktørposter i Danske Bank og Fanø Sparekasse vil topchef nu på pension

Efter seks år i spidsen for Fanø Sparekasse og mere end 40 år i branchen siger direktør farvel til november næste år. Han går på pension, flytter til Kerteminde og vil bruge tiden på familie og veteranbiler.

Foto: PR

Det var en hård beslutning at vælge at gøre en ende på en lang karriere. Men nu er den truffet, fortæller Henning Balle, der har meddelt bestyrelsen og personalet i Fanø Sparekasse, at han fra november 2022 stopper som direktør.

"Det er ikke en beslutning, man bare lige træffer. Jeg har haft 40 år i en karriere, hvor jeg har haft for øje at forsøge at dygtiggøre mig, selvom der også har været nogle bump på vejen. Efter mange år i direktørroller i Danske Bank og Bikuben fik jeg fødderne under eget skrivebord, og det har været en udfordring, jeg har lært meget af," siger Henning Balle og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs