FinansWatch

Bankforsker kritiserer Ekspres Banks risikohåndtering

Bankforsker Lars Krull er ikke overrasket over Ekspres Banks seneste påbud fra Finanstilsynet. Men han finder bankens håndtering af risiko kritisabel.

Foto: Daniel Hedelund

Et besøg fra Finanstilsynet i maj og juni i år udløste i sidste uge flere alvorlige påbud til den internetbaserede forbrugsbank Ekspres Bank. Det udløser kritik fra seniorrådgiver og bankforsker ved Aalborg Universitet, Lars Krull, skriver Børsen.

"At man ikke forholder sig bedre til sin egen risiko, det synes jeg egentlig er kritisabelt. Det er simpelthen ikke i orden," siger han til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs