FinansWatch

Ny Danske Bank-chef forlod arbejdsmarkedet på toppen af sin karriere

Danske Banks nye ESG-rådgiver vender tilbage efter en årrække væk fra den skandaleramte bank. For to år siden tog han det største skridt i sin karriere og tror, at de fleste vil gøre sig selv en tjeneste, hvis de droppede ”den store masterplan”. 

Kasper Ullegård vender tilbage til Danske Bank efter to år væk fra arbejdsmarkedet. | Foto: Danske Bank/PR

Kasper Ullegård kan ikke lide at gøre noget halvt. Den tilgang gør sig gældende i hans karriere og i forældrerollen. Det er ikke altid foreneligt, og det tog han konsekvensen af for knap to år siden.

Her forlod han jobbet som obligationschef hos Sampension – en god stilling, han var glad for – og sagde farvel til sin karriere, der var på sit højeste.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs