FinansWatch

Finansforbundet går sammen med banker om at sikre ansattes fremtidige kompetencer

Finanssektorens Uddannelsescenter har fået et nyt medlem – der modsat den øvrige ejerkreds ikke er et pengeinstitut. Samarbejdet skal styrke sektoren mod den forandring af de ansattes kompetencer, der ifølge parterne er nødvendig for at ruste sig mod den digitale omstilling.

Finanssektorens Uddannelsescenter (FU) og Finansforbundet slår pjalterne sammen. Tv: Adm. direktør i FU, Søren Laursen. Th: Formand for Finansforbundet, Kent Petersen. | Foto: PR

De store forandringer i kravene til ansatte i finanssektoren får nu to parter på hver sin side af bordet til at gå sammen i et nyt samarbejde.

Finanssektorens Uddannelsescenter (FU) kan nemlig føje Finansforbundet til sin ejerkreds, der tæller landets banker og sparekasser – Danske Bank, Nordea og Jyske Bank undtaget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs