FinansWatch

Vestjysk Bank opjusterer efter fortsat høj aktivitet

Efter en periode med fortsat høj aktivitet og færre nedskrivninger end ventet opjusterer Vestjysk Bank nu forventningerne til hele årets resultat.

Vestjysk Bank, der er i gang med at implementere fusionen med Den Jyske Sparekasse, opjusterer forventningerne. | Foto: Dorthe Bach

Vestjysk Bank har tirsdag opjusteret forventningerne til 2021. Det sker efter en periode med fortsat høj aktivitet og lavere nedskrivninger end ventet, skriver banken i en børsmeddelelse.

Forventningerne til basisindtjeningen hæves fra niveauet 575-625 mio. kr. efter skat til 650-700 mio. kr. efter skat. Engangsposter i forbindelse med fusionen med Den Jyske Sparekasse er ikke indregnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs