FinansWatch

Erhvervsministeren advarer mod nye lånetyper

Simon Kollerup (S) fortæller på kviklånskonference, at nye lettilgængelige låneprodukter bekymrer ham. Det vil han have et øje på, uanset hvordan en forestående evaluering af kviklånsloven, der trådte i kraft sidste år, lander.

Simon Kollerup er skeptisk overfor nye låneformer, der giver forbrugerne mulighed for at betale senere eller dele betalingen op. | Foto: Jens Dresling

Nye låneprodukter, der sniger sig udenom kviklånsloven, bekymrer erhvervsminister Simon Kollerup (S).

Det fortalte han onsdag under en konfererence arrangeret af Forbrugerrådet Tænk og Trygfonden, hvor loven skulle evalueres inden den endelige evaluering, der er undervejs i Erhvervsministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs