FinansWatch

Nyt forsikringssamarbejde finder salgschefer internt

Samarbejdet mellem Købstædernes Forsikring og Jyske Bank har indebæret en større rekrutterringsopgave. To nye salgschefer er klar til at begynde arbejdet.

Købstædernes Forsikring har ansat nye salgschefer. | Foto: PR/Købstædernes Forsikring

Samarbejdet mellem Jyske Bank og Købstædernes Forsikring, Jyske Forsikring, der skal sende Købstædernes produkter i hænderne på Jyske Banks kunder, har betydet, at Købstædernes Forsikring har skulle ansætte en del nye ansatte.

Til at lede de nye salgsafdelinger har Købstædernes Forsikring valgt at orientere sig internt.

Som salgschef for Jyske Forsikring Erhverv tiltræder den 38-årige erhvervsassurandør Cliff Møller, mens salgschef for det sydlige område bliver 38-årige Max Ellekær-Nei, der indtil nu har været key account manager i Købstædernes Forsikring.

Det skriver Sjællands Medier og Fyens Stifttidende.

I et interview med FinansWatch i dag, fortæller afdelingsdirektør for jura og HR i Købstædernes Forsikring, Louise Foldager, at rekrutteringen af nye medarbejdere har været en større opgave, og at den stadig er i gang.

Selskabet har skullet ansætte knap 40 medarbejdere til hele landet, og man mangler stadig mangler at ansætte ti nye erhvervsassurandører. Mens erhvervsdelen af samarbejdet først begynder til oktober, begynder de nyansatte forsikringsrådgivere at arbejde fra nogle af Jyske Banks 94 afdelinger den 1. juli.

Skriv til navne@finanswatch.dk, hvis du har nyt om jobskift, forfremmelser og jubilæer i finansbranchen.

Købstædernes har hentet 25 ansatte til nyt banksamarbejde: "Vi er blevet bekræftede i at vi har et stærkt brand" 

Købstædernes Forsikring indgår samarbejde med bank 

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs