FinansWatch

Vanopslagh efter ministersamråd om negative renter: "Han fortsætter med skamløs populisme"

Efter samrådet med erhvervsminister Simon Kollerup (S) er partileder i Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, ikke imponeret. Han kalder ministerens kritik af grænser for negative renter for populistisk.

Foto: Ida Marie Odgaard

Der er ikke tilfredshed at spore i stemmen hos Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh (LA), efter afholdelsen af det samråd om negative renter, erhvervsudvalget havde indkaldt erhvervsminister Simon Kollerup (S) til torsdag.

"Jeg kan godt forstå, at man som dansker er træt af negative renter. Jeg kan godt forstå, hvis man ikke forstå, hvorfor man skal betale negative renter. Men Simon Kollerup er ikke til fredagsbar i DSU eller et vælgermøde, hvor det er lige gyldigt, hvad han siger. Han er erhvervsminister, og han skal ikke true med diverse indgreb, når vi har fri prisfastsættelse i Danmark," siger Alex Vanopslagh til FinansWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs