FinansWatch

Dansk Vækstkapital III rejser halvanden milliard

Den halvoffentlige investeringsfond Dansk Vækstkapital III har gennemført sin første kapitalrejsning og har i den forbindelse hentet 1,5 mia. kr. fra investorer.

Rolf Kjærgaard er adm. direktør i Vækstfonden og glæder sig over, at man har lukket første kapitalrejsning til Dansk Vækstkapital III. | Foto: PRVækstfonden

Det offentlig-private samarbejde Dansk Vækstkapital, der forvaltes af Vækstfonden, er nu i mål med sin første kapitalrejsning.

Vækstfonden har sammen med blandt andre ATP, PKA og Jyske Bank skudt 1,5 mia. kr. i den nye investeringsfond, der skal være med til at sikre, at der er risikovillig kapital til rådighed for landets iværksættere og små og mellemstore virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs