FinansWatch

Danske Bank kåret som bedst til asset management

Danske Bank er kåret til den bedst asset management-bank i årets Prospera-undersøgelse. Det er tredje år i træk, Danske Bank kan tage den pris med hjem.

Christian Heiberg er chef for asset management i Danske Bank. | Foto: PR / DBAM

For tredje år i træk er Danske Bank blevet kåret som den bedste bank i kategorien "evnen til at få store kunders penge til at yngle," skriver Finans.

Det er analysehuset Prospera, der har foretaget undersøgelsen på baggrund af svar fra 106 institutionelle investorer, der har mere end 300 mia. kr. investeret gennem eksterne forvaltere.

"Vi er rigtig glade for, at vi for tredje år i træk bliver kåret som bedste bank til at håndtere de institutionelle kunders penge. Det er et udtryk for anerkendelse for, at vi kan levere stabil rådgivning og afkast," siger Christian Heiberg, der er chef for Asset Management i Danske Bank.

Danske Bank er nummer et på listen over bedste asset managementbanker, mens Nykredit Bank, SEB, Nordea og Jyske indtager henholdsvis anden, tredje, fjerde og femtepladsen i undersøgelsen.

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs