FinansWatch

Investeringer i fin- og insurtech når rekordhøjder

Flere og flere investerer i fin- og insurtechbranchen. Et halvt år inde i 2021 har brancherne allerede slået alle rekorder for investeringer i europæiske selskaber.

Fin- og insurtech selskaber oplever boom i investeringer i 2021. | Foto: Sebastian Gollnow/AP/Ritzau Scanpix/AP

Efter en sløj start på 2020, hvor investeringer i europæiske fintechselskaber nåede laveste punkt i tre år, tog interessen i fintech for alvor fat og allerede seks måneder inde i 2021 er der lavet flere investeringer i fintechselskaber, end nogensinde før. Det skriver mediet Sifted.

Der er investeret 10,4 mia. euro indtil videre i år. Sidste år blev der rejst 8,4 mia. euro i europæiske fintechselskaber, og året før hed beløbet 9,3 mia. euro, hvilket dengang var et rekordår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs