FinansWatch

Forsikringsmægler stjæler M&A-profil fra rival

Forsikringsmægleren Lockton, der åbnede et kontor i Danmark sidste år, har hentet en førende M&A-profil fra rivalen Marsh. Det sker som led i en større offensiv i det hastigt voksende marked for M&A-forsikringer.

Jonathan Hartvig Mikkelsen har forladt mæglergiganten Marsh for at stå i spidsen for M&A-relaterede forsikringsprodukter hos rivalen Lockton. | Foto: PR-FOTO

M&A-forsikringer - også kaldet W&I-forsikringer eller transaktionsforsikringer - er et lille og relativt ubeskrævet hjørne af den industri, der omkranser det større marked for virksomhedstransaktioner, også kaldet M&A-markedet.

Men selvom det er et lille marked, er det en potentielt meget lukrativ niche, og ligesom det generelle M&A-marked er det drevet af en eksklusiv skare af personer med stærke relationer og dybe tekniske kompetencer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs