FinansWatch

Ny SEB-chef opgav London for topjob i København: "Det var ikke familiens ønske at flytte tilbage"

Ethvert karrierevalg kommer med et fravalg. Det blev pludselig meget tydeligt for Mark Luscombe, da han forrige år blev tilbudt et nyt topjob i den svenske storbank SEB. I sidste ende blev sulten efter nye udfordringer udslagsgivende.

Mark Luscombe, kommende landechef for SEB i Danmark og medlem af SEB's globale ledelsesgruppe inden for corporate og investment banking. | Foto: SEB PR

Alle de valg, han havde truffet hidtil, havde ført ham frem mod dette sted. Den ene store karriereudfordring havde taget den næste, og en efter en havde han besejret dem. Nu stod han her i 2019 i finansmetropolen London med et hjem og en arbejdsplads, han på små fem år havde skabt mere eller mindre fra bunden.

Han var blevet sendt til London af SEB i 2015 med det opdrag at gøre Storbritannien til hjemmemarked for den nordiske storbank, og selvom folk havde advaret om, at det var en umulig opgave, havde han ikke desto mindre kastet sig over den.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs