FinansWatch

Svensk robotrådgiver trives efter indtog i Danmark: Den bedste platform vinder i sidste ende

Få uger efter lanceringen melder den svenske robotrådgiver Lysa om en fin udvikling på det danske marked. Selskabet tror på succes i Danmark trods hård konkurrence.

Patrik Adamson, der er adm. direktør i den svenske robotrådgiver Lysa, er meget tilfreds med selskabets start på det danske aktiehandelsmarked. | Foto: Lysa / PR

Svenske Lysa tror ikke på "get-rich-quick-schemes", hvor man lokker kunderne med vilde kampagner og store ord om hurtig rigdom. Derfor var det heller ikke forventningen, at deres investeringsplatform skulle eksplodere med henvendelser fra folk, der ville investere, da selskabet gjorde sit indtog på det danske marked i april. Alligevel er Lysa meget positivt overrasket over, hvor mange danskere, der har fået øjnene op for selskabets services.

"Folk investerer et par 100.000 kr. i gennemsnit om dagen, og det er vi meget glade for så tidligt i processen," siger Patrik Adamson, der er adm. direktør for Lysa og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs