FinansWatch

Frederick er tilbage på kontoret efter et år med hjemmearbejde og for lidt voksenkontakt: "Det har været hårdt"

For Frederick Kierulff fra Gjensidige Forsikring var coronanedlukningen hård. Strukturen flød, og han manglede voksenkontakt. Derfor er han lykkelig over at være tilbage på kontoret igen, selvom det er i en virksomhed, hvor det i fremtiden kommer til at være mere valgfrit, hvor man vil arbejde fra.

Frederick Kierulff, der er indkøber hos Gjensidige Forsikrin, trivedes ikke under hjemmearbejdet: ”Jeg sender jo fandeme flere mails, når jeg sidder hjemme, end når jeg er her. Så det er ikke fordi, min arbejdseffektivitet er lavere, men jeg føler ikke, jeg får noget ud af det. Så man kan ikke se det på data, men jeg kan mærke inde i mit selv, at det ikke har været godt for mig at sidde derhjemme”, siger Frederick Kierulff. | Foto: Sofie Højlund

"Frede, du bliver nødt til at tage hjem."

Sådan lød beskeden fra Frederick Kierulffs leder, da Frederick endnu engang blev hjemsendt fra sit job som indkøber hos Gjensidige Forsikring i efteråret, fordi landets coronasmittetal gjorde, at der kun måtte være 25 pct. af medarbejderne på kontoret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs