FinansWatch

Mybanker-direktør: "Indfør fuldt rentefradrag for de negative renter"

I stedet for at bankerne skal betale for negative renter hos Nationalbanken, burde staten give 100 pct. fradrag for de negative renter på selvangivelsen, mener adm. direktør hos Mybanker. I Socialdemokratiet fastholder man den position, at bankerne bør betale for de negative renter.

Marlene Nørgaard Carolus, der er adm. direktør i Mybanker foreslår et rentefradrag for negative renter. | Foto: PR/Mybanker

Lad borgerne få 100 pct. fradrag for deres negative renter i stedet for at tage forretning fra bankerne. Sådan lyder budskabet fra Marlene Nørgaard Carolus, der er adm. direktør i fintechvirksomheden Mybanker.

"Hvis ministeren mener, at det her er et samfundsproblem, så i stedet for at angribe en privat sektor med en betalingsevne, så synes jeg, man skulle overveje at give et fuldt fradrag på selvangivelsen på de negative renter, man måtte betale, uanset om man var velhavende eller ej," siger Marlene Nørgaard Carolus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs