FinansWatch

Gigantsag mod tidligere OW Bunker-ejer afvises i retten

For anden gang er en erstatningssag fra konkursboet efter OW Bunker blevet afvist i Østre Landsret.

Kurator Søren Halling-Overgaard, der på vejne af konkursboet efter OW Bunker har lagt sag mod Altor og to ledende partnere har lidt endnu et nederlag i Østre Landsret onsdag. | Foto: PR FOTO fra OW BUNKER/Kasper Palsnov /

Rettet 22. april 2021: Det fremgik tidligere af denne citathistorie, at det var OW Bunkers tidligere ejer, der led et nederlag i retten. Det er ikke tilfældet. Det var kurator Søren Halling-Overgaard, der på vegne af konkursboerne, fik sin sag afvist i retten. Derfor har FinansWatch ændret rubrik og brødtekst, så fejlen ikke længere fremgår. FinansWatch beklager fejlen.

Kuratoren for OW Bunkers konkursbo har onsdag for anden gang lidt et nederlag i Østre Landsret i den store erstatningssag med kapitalfonden Altor, skriver Børsen Pro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs