Vestjysk Bank fortsætter på børsen

Der er ingen planer om at afnotere Vestjysk Bank i forbindelse med, at Arbejdernes Landsbank nu har fået bestemmende indflydelse, lyder det fra ordførende direktør Gert R. Jonassen.
Foto: Niels Christensen
Foto: Niels Christensen
Ritzau Finans

Arbejdernes Landsbank har ikke planer om at tage Vestjysk Bank af børsen i forbindelse med, at banken er blevet majoritetsaktionær og nu skal fremsætte et pligtmæssigt købstilbud til de øvrige aktionærer i Vestjysk Bank.

Det fastslår ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, Gert R. Jonassen, som forventer, at mange af de tilbageværende aktionærer Vestjysk Bank vil fortsætte med at være aktionærer fremover.

- Der vil være en masse lokale aktionærer, som vil have lyst til at blive ved med at være aktionærer. Det er jeg sikker på.

- Mange af dem, som er aktionærer i banken, har fået deres aktier i konfirmationsgave. Der er noget generation og nogle andre ting - det skal man sørge for at bevare, siger Gert R. Jonassen.

Derfor er det "helt klart" målet at fastholde børsnoteringen.

Arbejdernes Landsbank har overtaget Nykredits og AP Pensions aktier i Vestjysk Bank og når dermed op på en ejerandel på omkring 61 pct. af aktierne.

Transaktionen er sket til kurs 3,45 kr. per aktie, og et tilsvarende tilbud kan de øvrige aktionærer i Vestjysk Bank nu se frem til at modtage.

Tilbuddet repræsenterer en præmie på 23,2 pct. i forhold til tirsdagens lukkekurs for Vestjysk Bank-aktien. Onsdag formiddag stiger aktien 22 pct. til 3,41 kr.

Arbejdernes Landsbank øjner tocifret afkast: "Det bliver et super stærkt setup"

Analytiker: Vestjysk-opkøb ændrer ikke konkurrencebilledet

Vestjysk Bank stiger til vejrs efter købstilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også