FinansWatch

Tryg: Godkendelsesproces går som planlagt

Godkendelsesprocessen af Trygs opkøb af RSA's forsikringsaktiviteter skrider frem som planlagt.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Det skrider fremad som planlagt i forhold til at indhente konkurrencemyndighedernes godkendelse af Trygs opkøb af RSA's forsikringsaktiviteter.

Det meddeler den danske forsikringskæmpe mandag på en telekonference i forbindelse med offentliggørelsen af selskabets ventede kapitalforhøjelse.

Her blev der blandt andet spurgt ind til, hvordan det skrider frem med godkendelsesprocessen.

- Det går som ventet, lyder det fra koncernfinansdirektør Barbara Plucnar Jensen, der fortæller, at der nu er hentet godkendelse hos konkurrencemyndighederne i Sverige, Canada og Norge.

Også i Danmark, hvor Tryg sammen med partneren Intact står til at overtage Codan, skrider det fremad, og der er god dialog, siger Barbara Plucnar Jensen.

Her er aftalen, at Codan skal ejes i fællesskab mellem de to selskaber, men at Intact står for driften. Det gøres for netop ikke at komme i karambolage med konkurrencereglerne.

Mandag har Intact ansøgt hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om erhvervelse af enekontrol over RSA's aktiviteter i Danmark - altså Codan

Mere fra FinansWatch

Visa åbner for betaling med kryptovaluta

Visa vil fremover acceptere betalinger med den amerikanske kryptovaluta USD Coin. Dermed bliver betalingsnetværket det første af sin slags, der åbner for kryptovaluta.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs