FinansWatch

FA: Udbredt hjemmearbejde fortsætter i finanssektoren på trods af genåbning

Regeringen opfordrer fortsat til hjemmearbejde i videst mulige omfang, og derfor ændrer ny genåbningsplan ikke det store for finansansattes arbejdsliv, lyder det fra Finanssektoren Arbejdsgiverforening.

Adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, Mariane Dissing, understreger, at finansansatte på trods af genåbning fortsat skal arbejde hjemme så vidt muligt. | Foto: PR/Finanssektorens Arbejdsgiverforening

Regeringen er i dag, onsdag, blevet enige med sine støttepartier om at foretage en delvis genåbning af landet fra den 1. marts.

Regeringen opfordrer dog fortsat til, at virksomheder lader medarbejdere arbejde hjemme så vidt muligt, og i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) minder man om, at genåbningen ikke kommer til at ændre noget for de medarbejdere, der arbejder hjemme i finanssektoren.

”Det er vores forventning, at regeringen vil følge indsatsgruppens indstilling og fastholde sin opfordring om hjemmearbejde til den anden side af påske,” siger adm. direktør i FA, Mariane Dissing i en meddelelse.

I genåbningsplanen fremgår det, at butikker og udendørs kulturinstitutioner vil åbne, ligesom der i forbindelse med idræt- og foreningsaktiviteter nu må være 25 personer samlet.

”Det er rigtigt glædeligt, at dele af samfundet kan åbnes op igen. Isoleret set ændrer den første fase i genåbningen dog ikke vilkårene for det finansielle arbejdsmarked. Vi skal fortsat arbejde hjemmefra, ligesom restriktioner og retningslinjer, der er relevante for sektorens arbejdspladser, stadig gælder,” siger Mariane Dissing i meddelelsen.

Oversigt: Nogle butikker og udendørs kultur får lov at genåbne

Genåbning byder på butiksåbninger i hele landet

FA og Finansforbundet forlænger corona-aftale endnu en gang

Forbund og arbejdsgiverforening i fejde over hjemmearbejde efter coronakrisen 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs