FinansWatch

Utilfredse kunder fra krakket bank følger med over i Spar Nord – men topchef er ikke bekymret

Med opkøbet af Banknordiks danske forretning overtager Spar Nord nogle af banksektorens mest utilfredse kunder, siger adm. direktør i konsulenthus. Selvom topchef i Spar Nord ikke afviser mindre nedgang i kundetilfredsheden, er han ikke bekymret.

Adm. direktør i Spar Nord, Lasse Nyby, er ikke bekymret for, at de utilfredse kunder, Banknordik overtog for knap ti år siden fra den krakkede Amagerbank, vil blive ved med at være utilfredse. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Spar Nord overtager med opkøbet af Banknordiks danske forretning nogle af sektorens mest utilfredse kunder. Det fortæller adm. direktør i konsulenthuset Voxmeter, Christian Stjer, til Finans.

”Kunderne har i længere tid været nogle af de mest utilfredse, fordi mange af dem ikke har en kreditværdighed, der gør det muligt for dem at gøre bankforretninger eller at skifte til andre banker. De har været en slags gidsler hos Banknordik,” siger Christian Stjer til Finans og forklarer det med, at Banknordik for knap ti år siden indgik en aftale med Finansiel Stabilitet om at overtage kunderne fra den krakkede bank, Amagerbanken.

Hos Spar Nord er man dog ikke bange for, at de mange nye vil være en væsentlig belastning for kundetilfredsheden i banken på længere sigt.

”Jeg kan selvfølgelig ikke afvise, at vi kommer til at se en mindre nedgang i den samlede kundetilfredshed i en kortere periode, men vi har en ambition om at gøre de nuværende Banknordik-kunder til meget tilfredse Spar Nord-kunder,” siger adm. direktør i Spar Nord, Lasse Nyby, til Finans.  

Iagttagere spår flere bankbryllupper i 2021 efter et godt fusionsår

Banknordik-direktør ser ingen anden udvej: Vi bliver nødt til at sælge

Bankreseach forudser stort udbytte til Banknordik-aktionærer efter salgsaftale 

Spar Nord går fra handel med 60.000 nye kunder og udsigt til klækkelig check

Banknordiks aktiekurs ryger i vejret efter Spar Nord-opkøb

Spar Nord køber Banknordiks danske forretning 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs