FinansWatch

Whistleblowerordninger fylder meget lidt i små og mellemstore banker

I de små og mellemstore pengeinstitutter har whistleblowerordninger en meget lille plads i dagligdagen. Der bliver brugt få ressourcer på dem, og det er heller ikke til at få øje på whistleblowerne, lyder det til FinansWatch, som i en række artikler sætter fokus på whistleblowerordninger i finanssektoren.

Sparekassen Kronjylland er et af de pengeinstitutter, der ikke har grund til at bruge mange ressourcer på deres whistleblowerordning. | Foto: PR

I små og mellemstore pengeinstitutter bliver der ikke brugt mange ressourcer på whistleblowerordninger. Man har valgt nogle begrænsede løsninger i forhold til de store banker, men det er uden den store betydning, for der kommer ikke nogen whistleblowerhenvendelser ind.

Det er især tilfældet hos de mindste. Da Finanswatch ringer til Klim Sparekasse, henviser adm. direktør Henrik Agesen til Finans-support, der er en virksomhed, der varetager administrative og compliancerelaterede opgaver for pengeinstitutter. Syv af dem bruger også Finans-Supports whistleblowerordning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs