FinansWatch

Nedstemt oprører i Lollands Bank: Stadig glad investor

Forsøget på at undersøge salgsmuligheder for Lollands Bank blev ikke til mere end et forslag, men forslagets spydspids er fortsat en glad investor i lokalbanken, fortæller han til FinansWatch.

Nakskov Idrætscenter var tirsdag aften rammen om den ekstraordinære generalforsamling i Lollands Bank. På talerstolen ses bestyrelsesformand Preben Pedersen. | Foto: Frederik Jensen

Lollands Bank skal - i hvert fald ikke lige foreløbig - ikke forsøge at finde en køber til en større andel af aktierne. Det står klart, efter godt 70 pct. af aktionærerne på en ekstraordinær generalforsamling tirsdag aften nedstemte forslaget.

Forslaget blev oprindeligt stillet af Michael Hove på vegne af en række investorer, der har over 5 pct. af aktierne. Men trods den tabte afstemning er han godt tilfreds, fortæller han tirsdag aften til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs