FinansWatch

Tyverimistænkt jagtet af filialdirektør gennem Silkeborgs gader

En filialdirektør i Danske Bank valgte fredag eftermiddag at tage sagen i egen hånd og følge efter en tyverimistænkt gennem Silkeborgs gader.

Foto: PR Danske Bank

Filialdirektør for Danske Bank i Silkeborg, Henrik Thomsen, forsøgte sig i fredags som en af hverdagens helte, da han valgte at jagte en tyverimistænkt gennem byens gader i omkring 20 minutter. Det skriver Midtjyllands Avis.

"Det er rart med positiv omtale af Danske Bank netop i disse tider," bemærker den lokale filialdirektør med et glimt i øjet over for Midtjyllands Avis med henvisning til bankens verserende hvidvasksag.

Direktøren hørte en voldsom larm fra Silkeborg-filialens forhal, hvor pengeautomaten er placeret. Et vidne fortalte, at en mulig tricktyv var på spil. Personen var flygtet, og filialdirektøren valgte at følge efter, skriver avisen.

Jagten på den mistænkte tyv gik hen over tre hegn og mure. Den mistænkte skulle også have gemt sig bag en bil i en baggård. Til sidst nåede politiet frem og tog over. Ifølge Midtjyllands Avis havde den formodede tyv afluret en kvindes pinkode til et betalingskort ved en pølsevogn på torvet ud for Danske Bank og bagefter stjålet kortet.

Kvinde røver bank i Ikast for at betale sin bankgæld

Det nye sort: Kontanter

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere