FinansWatch

17-årig lancerer nyt finansmedie

Mediet har allerede tiltrukket førende profiler inden for den danske finansverden, ligesom også flere politikere har sagt ja til at være aktive på sitet.

Finansdebat.dk hedder det nye webmedie, som 17-årige Nicholas Weiling og 20-årige Mathias Barfoed står i spidsen for, og som lanceres i dag.

Ideen bag Finansdebat.dk er at skabe et medie rettet mod unge, hvor der er mulighed for at debattere finansaktuelle emner med politikere og finansielle eksperter. En debat, der ifølge iværksætterne selv er en mangelvare i dag. Allerede nu har de to unge iværksættere aftaler med flere politikere og finanseksperter om deres aktive bidrag til sitet.

Nicholas Weiling har tidligere drevet sitet finansforum.borsen.dk i samarbejde med Dagbladet Børsen, og Finansdebat.dk er således en videreudvikling på konceptet. Finansdebat.dk har dog som mål at fungere mere dynamisk for at få gang i en kontinuerlig debat mellem finansinteresserede unge og de politikere og finanseksperter, der sætter dagsordenen i dag.

Finansrådet er hovedsponsor for sitet, hvilket sikrer et godt fundament, men Finansdebat.dk vil være et selvstændigt medie, oplyser de to herrer.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs