FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddags

Fik du læst om Banknordiks ratinghug fra Moody's? Eller om Danske Banks renteforhøjelse, eller om Nordea, der også varsler prisstigninger? Læs de historier, du måske gik glip af på FinansWatch i går.

Der skete store ting i den finansielle verden, efter FinansWatch' middagsnyhedsbrev gik ud i går. Her får du et overblik:

17.35

Nordea: Priserne vil stige

Nordea har endnu ikke truffet beslutning om eventuelle renteforhøjelser, efter konkurrenten Danske Bank tirsdag har annonceret en forhøjelse af udlånsrenterne på op til 0,5 pct.point

Læs historien her

17.17

Moody's nedgraderer Banknordik

Ratingbureauet Moody's sænker sin vurdering af Banknordik og har fortsat en negativ udsigt på banken

Læs historien her

16.07

Nye regler kan kvæle små forsikrings- og pensionsselskaber

De kommende Solvens II-regler vil koste de danske forsikrings- og pensionsselskaber millioner hvert år, viser undersøgelse. De små er i fare for at bukke under for byrden, lyder det fra Forsikring og Pension

Læs historien her

16.05

Danske Bank sender renten op

Danske Bank skruer endnu en gang op for renten. Udlånsrenterne bliver hævet med op til 0,50 procentpoint, oplyser banken.

Læs historien her

15.23

IMF: Europas banker i dybt sort kapitalhul

EU-bankerne mangler et astronomisk beløb, lyder det fra IMF, der samtidig frygter, at tiden for at rejse mere kapital er knap.

Læs historien her

13.34

Sparekasser køber leasingselskab ud af Mors-bo

Sparekassen Thy og Sparekassen Lolland køber hver halvdelen af Fjordbank Mors andel af leasingselskabet Krone Kapital.

Læs historien her

13.28

Finansforbundet: Bemærkelsesværdig melding fra Danske Bank

Finansforbundet finder det bemærkelsesværdigt og bekymrende, at direktør i Danske Bank, Tonny Thierry Andersen, til Dagbladet Børsen onsdag siger, at banken ikke vil deltage i oprydningen på det danske bankmarked.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs