Det gik du glip af på FinansWatch i går

Fik du læst, at Max Bank fremlagde blodrødt regnskab, og at bankpakken forhindrer bonusregn til bankdirektører? Eller hvad med BRFKredit, der satser på lokal kundekontakt?

Der var masser af gode artikler, efter det sene nyhedsbrev gik ud i går. Her er et udpluk af historier, du måske gik glip af i går:

16.26

Ny bankpakke dyr for den stærke direktør

En forlængelse af statsgarantierne eller change of control-kapital til to fusionerende banker under Bankpakke IV vil forhindre bankens ledelse i at få nye bonusser og begrænse aktionærernes udbytte.

16.09

Regnskab: Rødt Max Bank-halvår langt fra nedskæringmål

Pressede Max Bank taber 76 millioner før skat i første halvår, og må samtidig sande, at man er flere års hårdt arbejde fra at lukke hullet mellem ind- og udlån. Finanstilsynet ser kritisk på bankens årsrapport for 2010.

16.04

AP Pension: Gode udsigter til at nå vækstmål

AP Pension forventer man fortsat at kapre nye kunder

15.53

DAB: Vores kunder har det svært

Danske Andelskasser Banks nedjustering bunder primært i, at en stor del af erhvervskunderne oplever forværrede markredsvilkår

15.01

BRF: Folk drømmer om nyt tag – ikke realkredit

Den nye distributionsmodel i BRFKredit skal sikre tættere kontakt med kunderne. Efter bruddet med EDC skal flere, nye samarbejder give en bredere kontaktflade, siger privatkundedirektør.

13.56

Graven: Fordele og ulemper som systemisk bank

Adm. direktør i FIH Erhvervsbank Bjarne Graven Larsen ser det hverken som en ubetinget gave eller straf at blive udnævnt som systemisk vigtig. Det vidner om et retfærdigt system, mener han

12.44

Moody's: Bankpakke IV en lille forbedring

I en ny rapport ser Moody's Bankpakke IV som en klar forbedring i forhold til den tidligere inkarnation. Men kreditvurderingsbureauet gør samtidig klart, at Danmarks lovgivning stadig anses for enestående hård.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også